12 Април 2013
264470
Пиле с ориз по Испански
Вкусно пилешко с бял ориз
Пиле с ориз и зеленчуци по китайски
Мусака от пиле с ориз и маслини
Пиле с ориз и спанак
Печено пиле с ориз и гъби
Пилешки филенца с тиквички и ориз
Ориз и спанак с пилешко
Мусака от пиле с ориз и маслини
Продукти:
1 бр. пиле
1/2 ч.ч. ориз
3 бр. яйца
2 глави лук
1/2 глава чесън
15-20 бр. маслини
100 г кашкавал
олио
черен пипер
сол
Приготвяне:
Свареното пиле се обезкостява и нарязва на малки парченца. Лукът се наситнява и се задушава в олио. Прибавя се оризът. Позапържва се за 5-6 секунди. Слагат се месото и счуканият чесън. Накрая се добавят обезкостените и нарязани на ивички маслини. Сместа се изсипва в тава. Овкусява се със сол и черен пипер. Залива се с 1 и 1/2 ч.ч. пилешки бульон и разбитите жълтъци. Пече се в умерена фурна. Накрая мусаката се покрива с равномерен пласт от разбитите на пяна белтъци и настъргания кашкавал. Запича се 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари