29 Март 2012
70974
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Овчарски пай
800 г кайма от агнешко
2 глави лук
1 кг картофи
1 бр. морков
100 г замразен грах
75 г масло
200 мл зеленчуков бульон
100 мл сметана
1 ч.л. сос Уорчестър
1/2 връзка магданоз
Лукът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в половината от маслото. Добавя се и каймата и се задушава на умерена температура, докато започне да посивява. Добавя се бульонът и сос Уорчестър и се оставя да ври около 10 минути, като при необходимост се добавя вода. Картофите се сваряват и намачкват добре заедно с останалото масло, сметаната и сол. В тава за печене се разстила сместа от кайма и зеленчуци, а след това върху нея се разстилат картофите. Слага се да се пече на 300 С за около 30 минути. Сервира се горещо поръсено със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари