Огретен с картофи
Огретен с картофи и чушки
Огретен с домати и маслини
Огретен с червени чушки
Огретен с карфиол и сирене
Огретен с карфиол
Огретен с карфиол и кашкавал
Огретен с карфиол и прясно мляко
Огретен с картофи и сирене
Огретен с карфиол и прясно мляко
1 глава карфиол
30 г краве масло
3 яйца
100 мл прясно мляко
100 г кашкавал
2 супени лъжици галета
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измиваме и накъсваме на розички карфиола, после кипваме вода в дълбока тенджера. Посоляваме карфиола, варим го пет минути, след което го отцеждаме.
Намазваме дъното и стените на огнеупорен съд с маслото. Изсипваме карфиола в него и го овкусяваме със сол и черен пипер.
Разбиваме яйцата с млякото и заливаме карфиола с тази смес. Посипваме галетата и слагаме ястието в загрята фурна, докато се зачерви. Най-отгоре настъргваме кашкавала и запичаме до разтапянето му.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари