Огретен с картофи
Огретен с картофи и чушки
Огретен с домати и маслини
Огретен с червени чушки
Огретен с карфиол и сирене
Огретен с карфиол
Огретен с карфиол и кашкавал
Огретен с карфиол и прясно мляко
Огретен с картофи и сирене
Огретен с карфиол и кашкавал
1 глава карфиол
30 гр крпаве масло
3 яйца
100 мл прясно мляко
100 гр кашкавал
2 с.л. галета
сол и черен пипер на вкус
Измиите и накъсайте на розички главата карфиол. Кипнете вода в дълбока тенджера, посолете и изсипете карфиола. Варете 5 мин, отцедете.
Намажете дъното и стените на огнеупорен съд с маслото. Изсипете карфиола, овкусете със сол и черен пипер. Разбийте яйцата с млякото и залейте карфиола. Посипете с галетата и сложете в загрята фурна докато се зачерви . Посипете с настъргания кашкавал и върнете във фурната, за да се разтопи.
Сервирайте огретена топъл като основно ястие или като гарнитура към риба или месо.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари