Огретен с картофи
Огретен с картофи и чушки
Огретен с домати и маслини
Огретен с червени чушки
Огретен с карфиол и сирене
Огретен с карфиол
Огретен с карфиол и кашкавал
Огретен с карфиол и прясно мляко
Огретен с картофи и сирене
Огретен с червени чушки
1 кг червени чушки
4 яйца
250 г сирене
600 мл прясно мляко
80 мл зехтин
1 връзка пресен лук
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
1. Чушките се нарязват на кубчета и се задушават в зехтина, докато омекнат. След това се изсипват в съд керамичен съд за печене или тавичка.
2. Леко разбитите яйца и млякото се смесват с наситнените магданоз и пресен лук. Сместа се овкусява с прясната чубрица, сол и пипер на вкус. Разпределя се в тавата върху чушките.
3. Отгоре се натрошава сиренето и огретенът се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 20–30 минути.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари