29 Март 2012
70974
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Панирани картофени колелца
8-10 бр. картофи
100 г шунка
3 с.л. брашно
1/2 ч.ч. счукан сухар или галета
2 бр. яйца
мазнина за пържене
Картофите се сваряват в подсолена вода до полуомекване, обелват се и се нарязват на филийки с дебелина около 1 см. Шунката се нарязва на ситни кубчета или се настъргва на ситно, смесва се с брашното и сухара. Картофените филийки се овалват в сместа от сухар и шунка, после се потапят в разбитите яйца. Изпържват се в сгорещено олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари