Понеделник-Каша от пиле
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Вторник.Сирене по овчарски
Вторник-Рибен гювеч
Сряда-Кюфтенца на фурна
Сряда-Друсан кебап
Четвъртък-Тиквички с кашкавал
Четвъртък-Чушки със сос
Петък-Винен кебап
Петък-Зелен фасул с масло
Петък-Зелен фасул с масло
Продукти: зелен фасул 1.500 кг, краве масло 125 г (1 пакетче), сол и чесън на вкус.
Почистеният фасул се начупва и се измива, пуска се във вряща подсолена вода и се вари на тих огън до омекване. Маслото се запържва леко и се прибавя към сварения фасул. След малко ястието се сваля от огъня и се поднася със счукан чесън.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари