Какво да сготвя за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
349788

Понеделник-Печурки с ориз и наденица

Продукти: гъби печурки 300 г, ориз 100 г (1/2 чаена чаша), наденица 300 г, домати 600 г (6-7 бр.), сол и захар на вкус.

Гъбите се нарязват на парченца и се задушават в част от мазнината до омекване. Прибавят се оризът и наденицата, нарязана на ситно. Заливат се с 1 чаена чаша вода и се варят до сваряването на ориза.

Отделно в останалата мазнина се задушават доматите, настъргани на ренде, посоляват се и се поръсват със захар на вкус.

В широка чиния се изсипват гъбите и оризът, а около тях се изсипва доматеният сос.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft