Понеделник-Каша от пиле
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Вторник.Сирене по овчарски
Вторник-Рибен гювеч
Сряда-Кюфтенца на фурна
Сряда-Друсан кебап
Четвъртък-Тиквички с кашкавал
Четвъртък-Чушки със сос
Петък-Винен кебап
Петък-Зелен фасул с масло
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Продукти: гъби печурки 300 г, ориз 100 г (1/2 чаена чаша), наденица 300 г, домати 600 г (6-7 бр.), сол и захар на вкус.
Гъбите се нарязват на парченца и се задушават в част от мазнината до омекване. Прибавят се оризът и наденицата, нарязана на ситно. Заливат се с 1 чаена чаша вода и се варят до сваряването на ориза.
Отделно в останалата мазнина се задушават доматите, настъргани на ренде, посоляват се и се поръсват със захар на вкус.
В широка чиния се изсипват гъбите и оризът, а около тях се изсипва доматеният сос.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари