Понеделник-Каша от пиле
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Вторник.Сирене по овчарски
Вторник-Рибен гювеч
Сряда-Кюфтенца на фурна
Сряда-Друсан кебап
Четвъртък-Тиквички с кашкавал
Четвъртък-Чушки със сос
Петък-Винен кебап
Петък-Зелен фасул с масло
Вторник-Рибен гювеч
Продукти: риба 1 кг (по-дребна), домати 1 кг (10 бр.), растително масло 100 мл (1/2 чаена чаша), лимон 1 бр., сол на вкус.
Рибите се почистват и измиват, след което се посоляват и се оставят да престоят 30 минути. Доматите се измиват, обелват се, нарязват се на дребно и се поставят в гювеч или тавичка. Над тях се нареждат рибите (цели) и се заливат с мазнината. Пекат се в средно силна фурна.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари