Понеделник-Каша от пиле
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Вторник.Сирене по овчарски
Вторник-Рибен гювеч
Сряда-Кюфтенца на фурна
Сряда-Друсан кебап
Четвъртък-Тиквички с кашкавал
Четвъртък-Чушки със сос
Петък-Винен кебап
Петък-Зелен фасул с масло
Четвъртък-Чушки със сос
Продукти: пиперки 1 кг (12-15 бр.), растително масло 100 мл (1/2 чаена чаша), чесън 10 скилидки, сок от сварени и прецедени домати 200 мл (1 чаена чаша), оцет 10 мл (1 супена лъжица), магданоз 1/2 връзка, сол на вкус.
Пиперките, предварително измити и подсушени, се изпържват в мазнината до зачервяване, след което се нареждат в чиния. В същата мазнина се пържат около 1 минута скилидките на чесъна. Прибавя се доматения сок заедно с оцета и се вари 1 минута. С получения сос, посолен на вкус, се заливат пиперките. Отгоре се поръсва ситно нарязания магданоз.
Поднасят се студени.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари