28 Юни 2012
298398
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
1кг. бяло пилешко месо /гърди/
300гр. домати
300гр. кашкавал
200гр. мариновани гъби
200гр. топено сирене
150гр. краве масло
сол
Пилешкото месо се реже на хапки, посолява се и леко се запържва в маслото. Доматите се обелват и настъргват. След това в йенската тенджера се нареждат ред хапки, ред плочки кашкавал, ред нарязани гъби, ред парченца топено сирене. Залива се с настърганите домати, слага се маслото и се посипва обилно с настърган кашкавал. Пече се със затворен капак в умерена фурна около 30мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари