Йенска тенджера рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско със сметана в йенска тенджера
298392
Свинско със сметана  в йенска тенджера

Свинско със сметана в йенска тенджера

свинско месо - 500 гр.
праз - 3 стръка
гъби - пресни 300 гр.
заквасена сметана - 200 гр.
олио - 4 с. л.
сол
черен пипер

Празът се нарязва на колелца, гъбите на ситно и се слагат да омекнат в тенджера с мазнина.

Месото, нарязано на хапки се прибавя към тях. След побеляване на месото, всичко се изсипва в йенска тенджера и се пече във фурната.

Накрая се слага сметаната и се пече за около 5 мин при отворен капак.  

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft