28 Юни 2012
298392
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
свинско месо - 500 гр.
праз - 3 стръка
гъби - пресни 300 гр.
заквасена сметана - 200 гр.
олио - 4 с. л.
сол
черен пипер
Празът се нарязва на колелца, гъбите на ситно и се слагат да омекнат в тенджера с мазнина.
Месото, нарязано на хапки се прибавя към тях. След побеляване на месото, всичко се изсипва в йенска тенджера и се пече във фурната.
Накрая се слага сметаната и се пече за около 5 мин при отворен капак.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари