28 Юни 2012
298392
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
патладжани - 1 брой
тиквички - 1 брой, по - голяма
картофи - 600 г
копър - 1 връзка
чесън - 4 - 5 скилидки
сметана - 2 с.л.
кисело мляко - 2 с.л.
черен пипер - на вкус
олио
сол
Нарежете патладжана на кръгчета, посолете го, оставете за 20 минути да се отцеди от горчивия сос, след което го изплакнете. Картофите обелете и нарежете на парчета, тиквичката нарежете на колелца.
Изсипете зеленчуците в голяма йенска тенджера и ги овкусете с подправки. Залейте ги със сос от смесените заедно сметана, чесън и пресован чесън.
Сложете капака на йената и сложете да се пече за около 1/2 час в предварително загряна умерена фурна. Поднесете с накълцан копър.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари