28 Юни 2012
298392
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
4 пилешки парти бутчета
100гр. кашкавал
100 гр. салам или шунка
100гр. пушено сирене
1 голям домат
4 големи картофа
1 к.л. кимион
1 к.л. черен пипер
магданоз - 1/2 връзка
олио и вода
На дъното на йенска тенджера се слагат пил.бутчета.Поливат се с две лъжици олио. Слагат се половината подправки. Нарязваме на купчета картофите, салама, кавкавала, пушеното сирене, домата останалите подправки. слага се сол на вкус. Върху всикчи продукти още две лъжици олио и две кафени чаши вода. Пече се 1,5 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари