Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета в масло
293568

Пилешки дробчета в масло

200 гр. изчистени пилешки дробчета ;
150 гр. домат;
150 гр. едро нарязан лук;
25 гр. масло (80% масленост);
3-4 стръка магданоз;
черен пипер, сол;
Дробчетата се измиват , изчистват и варят в подсолена вода в продължение на 10 мин. от момента на завирането в дълбок тиган с капак. След десетата минута излишната вода се отлива, така че в тигана да остане достатъчно, за да ги покрие на половина. Добавят се маслото, черният пипер и нарязаният лук. Сместа се задушава за десетина минути. Две-три минути преди изваждане се добавят настърганите домати. Малко преди да снемете, опитайте, дали дробчетата са готови , сложете едро нарязания магданоз и разбъркайте добре.

За почитателите на запърженото, можете да запържите за 2-3 минути сместа от домати, лук и черен пипер в друг тиган, преди да ги добавите към дробчетата.
 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft