15 Май 2013
293547
Лесни пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета с гъби
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета със сметана
Лесни пилешки дробчета с лук
500 г пилешки дробчета
3 глави лук
1 ч.л. сол
150 мл олио
100 мл вода
1/2 ч.л. суха мащерка
200 г кашкавал
Предварително дробчетата се накисват за един час във вода. Главите лук се обелват и нарязват на филийки. В дълбок и широк тиган се налива мазнина. Тиганът се поставя на загрят котлон. След като започне да цвърчи се изсипва внимателно нарязаният лук. Като се позапържи, се добавят дробчетата, добре отцедени от водата. Поръсва се сол и се разбърква със шпатула. Когато леко побелеят дробчетата се долива 100 мл вода. Котлонът се намалява. Ястието се поръсва със стрита на прах мащерка. Разбърква се отново. След като са готови отгоре се настъргва на едро кашкавал. Дробчетата се поднасят топли.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари