15 Май 2013
293552
Лесни пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета с гъби
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета със сметана
пилешки дробчета - 600 г, прясно мляко - 1 ч.ч, брашно - за овалване, сметана - 700мл течна, праз - 200 г накълцан, сол, черен пипер, бял пипер
Почистените и подсушени дробчета се накисват в прясното мляко за няколко часа.
След това се отцеждат, овалват в брашно и се пържат (без да се препържват) в сгорещена мазнина.
Готовите дробчета се поръсват с черен пипер и сол. Накълцания праз се запържва в сгорещена мазнина и се долива постепенно сметаната.
Добавят се и дробчетата и се задушава за леко 5 минути, като се добавят и подправки на вкус.
Поднесете пилешки дробчета със сметана с мялко прясно накълцан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари