Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета със сметана
293552

Пилешки дробчета със сметана

пилешки дробчета - 600 г, прясно мляко - 1 ч.ч, брашно - за овалване, сметана - 700мл течна, праз - 200 г накълцан, сол, черен пипер, бял пипер

Почистените и подсушени дробчета се накисват в прясното мляко за няколко часа.

След това се отцеждат, овалват в брашно и се пържат (без да се препържват) в сгорещена мазнина.

Готовите дробчета се поръсват с черен пипер и сол. Накълцания праз се запържва в сгорещена мазнина и се долива постепенно сметаната.

Добавят се и дробчетата и се задушава за леко 5 минути, като се добавят и подправки на вкус.

Поднесете пилешки дробчета със сметана с мялко прясно накълцан магданоз. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft