15 Май 2013
293564
Лесни пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета с гъби
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета със сметана
Пилешки дробчета с гъби
Продукти:1 кг пилешки дробчета , 400 г гъби, 2 глави лук, 1 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. червено вино, сол, черен пипер, чесън на прах, индийско орехче
Пиготвяне:Пилешките дробчета се измиват добре на течаща вода в гевгир и се отцеждат много добре и се разбъркват с подправките : сол, чесън на прах, индийско орехче и черен пипер Дробчетата се овалват в брашното и в горещо олио леко се запържват. Нарязват се главите лук и се запържват, добавят се нарязаните на филийки гъби и се запържват добре. Овкусява се със сол и черен пипер. В огнеупорен съд се поставят дробчетата, лук с гъбите, залива се с 1 ч.ч. червено вино и се задушава 10 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари