26 Март 2013
140617
Пилешко филе салата
Пилешки филенца с ориз
Пилешки филенца със зеленчуци
Бързи пилешки филенца с бекон
Пилешко филенце със сметана и целина
Пилешко филе с Рокфор
Пилешки филенца на фурна
Медени пилешки филенца
Пилешки филенца на фурна
пилешко месо - 4 броя пилешко филе , вино - 250 мл бяло, чесън - 4 скилидки, лук - 1 глава, олио - около 100 мл, сол, черен пипер, мащерка - 1 ч.л. суха, бял риган - 1 ч.л. сух
Направете пилешкото на по-малки филета, ако е нужно и ги подредете в намазнена тава.
Хубаво ги осолете и поръсете с черен пипер и всички други подправки, като добавите и нарязания на тънки полумесеци лук и пресования чесън.
Полейте с малко мазнина и залейте виното, покрийте тавата с фолио и оставете да престои за 1 час.
Пъхнете тавата след това в умерено загряна фурна да се пече около 45-50 минути.
Поднесете пилешкото филе на фурна с гарнитура от салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари