26 Март 2013
140608
Пилешко филе салата
Пилешки филенца с ориз
Пилешки филенца със зеленчуци
Бързи пилешки филенца с бекон
Пилешко филенце със сметана и целина
Пилешко филе с Рокфор
Пилешки филенца на фурна
Медени пилешки филенца
Медени пилешки филенца
пилешко месо - 4 пилешки гърди, горчица - 3 с.л. деликатесна, мед - 1/2 ч.ч. Букет, чесън - 2 скилидки, орехи - 50 г смлени, лимони - 2 с.л. прясно изцеден лимонов сок, сол, черен пипер, зехтин - 4 с.л., бяло вино - 1 ч.ч.
Смесете заедно меда, горчицата, пасирания чесън, смлените орехи, лимоновия сок, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
Натъркайте леко начуканото пилешкото филе с тази смес и оставете да престои за половин час в затворен съд.
След това прехвърлете филето заедно с маринатата в намазнена тава, долейте бялото вино и сложете да се запече за 20 минути покрито с фолио, а след това за още 10 без фолио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари