26 Март 2013
140598
Пилешко филе салата
Пилешки филенца с ориз
Пилешки филенца със зеленчуци
Бързи пилешки филенца с бекон
Пилешко филенце със сметана и целина
Пилешко филе с Рокфор
Пилешки филенца на фурна
Медени пилешки филенца
Пилешки филенца с ориз
ориз - 1 ч.ч. бланширан, пилешко месо - 300 г пилешко филе , грах - 1/2 ч.ч., царевица - 1/2 ч.ч., моркови - 1 брой, яйца - 2 - 3 броя, сол, черен пипер, бульон - 1 кубче пилешки
Измийте ориза и го сложете да се свари с 3 ч.ч. вода и малко сол. В дълбок тиган сипете 4 с.л. зехтин и сложете да се задуши моркова, нарязан на кубчета. Щом леко омекне, добавете царевицата и граха, разбъркайте и овкусете със сол, черен пипер и кубче бульон. След 2 минути изсипете нарязаното на тънки парчета пилешко филе.
След около 2-3 минути прибавете ориза и разбъркайте внимателно. Разбийте яйцата добре и прецедени през цедка ги добавяйте в ястието.
Оставете на котлона докато яйцата се стегнат и отнемете.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари