26 Март 2013
140617
Пилешко филе салата
Пилешки филенца с ориз
Пилешки филенца със зеленчуци
Бързи пилешки филенца с бекон
Пилешко филенце със сметана и целина
Пилешко филе с Рокфор
Пилешки филенца на фурна
Медени пилешки филенца
Пилешки филенца със зеленчуци
пилешко месо - 6 броя филенца, лук - 1 глава, праз - 1 стрък, моркови - 2 броя, средни, гъби - 150 г, чесън - 3 скилидки, ориз - 2 ч.ч., бульон - 6 ч.ч. пилешки, сол, черен пипер, соев сос - на вкус
Сложете пилешкото да се посвари до полуготовност. Запържете накълцаните лук, праз, моркови и гъби, докато леко омекнат и добавете ориза.
Разбъркайте, докато и той се запържи и добавете скълцания чесън с останалите подправки.
Прехвърлете сместа в тава, разпределете едро накъсаното пилешко филе и долейте 6 ч.ч. горещ пилешки бульон.
Сложете внимателно тавата в загряна умерена фурна да се изпече, докато оризът абсорбира течността. Поднесете пилешкото филе с ориз и зеленчуци, полято със соев сос.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари