5 Юни 2013
362651
Хрупкави филенца рецепта
Пилешки филенца с чесън
Пилешки филенца с кокосово мляко и бира
Пилешки филенца с картофи
Пилешки хрупкави филенца на фурна
Хрупкави пилешки филенца със сусам
Хрупкави панирани пилешки филета
Хрупкави пилешки филенца със сметанов сос
Пилешки филенца с чесън
пилешко месо - 150 г филенца, чесън - 2 скилидки, лимонов сок - 1 ч.л., зехтин - 1/4 ч.ч., яйца - 3 броя, само белтъци, гъби - 120 г печурки, сол, бял пипер, магданоз, масло - 1 с.л.маруля, пресен лук
Пилешките филета се мариноват в марината Пригответе марината от ситно нарязания чесън, лимоновия сок, сол, пипер и зехтина и накиснете пилешките филенца за около половин час.
Разбийте белтъците и панирайте в тях филенцата. Изпържете ги в силно сгорещена мазнина и ги отцедете върху кухненска хартия. Задушете гъбите в масло.
Сервирайте в чинията зелена салата с лук за канапе, върху нея гъби и най-отгоре пилешките филенца.
Пилешки ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари