29 Април 2012
134273
Свинско с гъби ПОНЕДЕЛНИК
Риба със зеленчуци на лентички ПОНЕДЕЛНИК
Картофи с кисело мляко ВТОРНИК
Задушен спанак с мляко ВТОРНИК
Пилешки гулаш СРЯДА
Телешки рулади СРЯДА
Омлет с гъби и шунка ЧЕТВЪРТЪК
Яхния от картофи в микровълнова ЧЕТВЪРТЪК
Пилешко филе със сметана и естрагон ПЕТЪК
Хрупкаво филе в микровълнова ПЕТЪК
Пилешко филе със сметана и естрагон ПЕТЪК
1 пилешко филе - 500 гр., 1 малка кофичка заквасена сметана, 2-3 щипки естрагон, сол на вкус, маргарин за пържене.Нарязваме месото на тънки /около 1 пръст/ ивички.
В нагорещения маргарин ги запържваме до златисто. В отделен съд разбъркваме сметаната и я изсипваме в тигана при месото, посоляваме, прибавяме естрагона, намаляваме силата на огъна и оставяме ястието да поври докато сместаната се посгъсти .
За гарнитура се препоръчват картофи-соте, които стават много бързо и вкусно .
Сварени картофи се запържват за около 5 мин. в маргарин или масло. Поръсват се с копър. Сервират се топли към пилето.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари