3 Октомври 2012
278707
Крем с мед, ябълки и извара
Питка с ябълки
Прелестен сладкиш с ябълки
Щтрудел с ябълки
Сладкиш с ябълки
Мъфини с ябълки
Ябълков пай
Ябълков кекс
Питка с ябълки
5 яйца
4 ябълки
400 г брашно
200 г захар
1 к. ч. олио
1 пакетче бакпулвер (2 с. л.)
1 ванилия
пудра захар за поръсване
1. Яйцата и захарта се разбиват в купа до побеляване. На тънка струйка се налива олиото при непрекъснато бъркане.
2. Пресятото брашно се смесва с бакпулвера и се разбърква. Ябълките се обелват, настъргват се на едро ренде, смесват се с разбитите яйца и захар и всичко се разбърква.
3. Получената смес се прехвърля в тава и се пече около 30 минути при температура 180 градуса. Готовата пита се сервира поръсена с пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари