3 Октомври 2012
278691
Крем с мед, ябълки и извара
Питка с ябълки
Прелестен сладкиш с ябълки
Щтрудел с ябълки
Сладкиш с ябълки
Мъфини с ябълки
Ябълков пай
Ябълков кекс
Ябълков пай
4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече)
2 яйца
1 водна чаша захар
1 водна чаша брашно
1 пакетче бакпулвер
3/4 водна чаша кисело мляко
3/4 водна чаша олио
Продуктите, без ябълките, се слагат последователно и се разбъркват до получаване на еднородна смес. Сместа се изсипва в намазнена и набрашнена тава (кръгла). Върху сместа се слагат ябълките, нарязани на тънки филийки и се пече на умерена фурна. Поръсва се с пудра захар при сервиране - за предпочитане когато сладкишът е изстинал добре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари