Лесни рецепти с ябълки

вход през zajenata.bg
278691
Ябълков пай

Ябълков пай

4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече)
2 яйца
1 водна чаша захар
1 водна чаша брашно
1 пакетче бакпулвер
3/4 водна чаша кисело мляко
3/4 водна чаша олио


Продуктите, без ябълките, се слагат последователно и се разбъркват до получаване на еднородна смес. Сместа се изсипва в намазнена и набрашнена тава (кръгла). Върху сместа се слагат ябълките, нарязани на тънки филийки и се пече на умерена фурна. Поръсва се с пудра захар при сервиране - за предпочитане когато сладкишът е изстинал добре.  

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft