Бързи и лесни сладкиши рецепти

вход през zajenata.bg
991692

Плодова пита

Може да се прави през всички сезони, защото става с абсолютно всички плодове - череши,къпини, кайсии, праскови, сливи, ябълки, дюли, грозде

4 яйца - белтъците се бият на сняг с чаена чаша захар, а после се добавят без да се спира миксера един по един жълтъците, и после - на много ниски обороти - 1 чаена чаша брашно с 1 бакпулвер в нея.

Това е. Сместа се изсипва в намазана и набрашнена тавичка и отгоре се редят каквито плодове имате - стават и замразени. Плодовете се поръсват след подреждането с кристална захар - става много вкусна коричка като се изпекат.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft