6 Март 2012
991676
Шоколадов пудинг
Желе с мляко и сметана
Бананов сладкиш
Сладкиш с пандишпаново тесто
Плодова пита
Сладкиш с кисело мляко
Лесен сладкиш
Сладкиш с ябълки и карамел
Нов вид реване
Мус с кафе
Черен сладкиш
Нов вид реване
4 бр яйца се разделят и се разбиват по отделно жълтъци от белтъци с общо
1 чаша захар (200 гр)
1 ванилия
1 с л ябълков оцет в белтъците (по желание)
Събират се, разбъркват се и пак се разделят на две равни части.
В едната половина се добавя
1/2 чаша брашно, а в другата половина
1-2 с л какао брашно общо до 1/2 чаша
Във формата за печене се изсипва ту от бялата, ту от какаовата смес, за да се образуват концентрични кръгове.
Печете както си знаете за пандишпанов блат.
След като изстине се сиропира с горещ сироп от:
1 чаша захар
1 и 1/2 чаша вода
50-100 гр (количество по желание) краве масло
1 течна есенция лимон
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари