Бързи и лесни сладкиши рецепти

вход през zajenata.bg
991676

Нов вид реване

4 бр яйца се разделят и се разбиват по отделно жълтъци от белтъци с общо
1 чаша захар (200 гр)
1 ванилия
1 с л ябълков оцет в белтъците (по желание)

Събират се, разбъркват се и пак се разделят на две равни части.
В едната половина се добавя
1/2 чаша брашно, а в другата половина
1-2 с л какао брашно общо до 1/2 чаша

Във формата за печене се изсипва ту от бялата, ту от какаовата смес, за да се образуват концентрични кръгове.

Печете както си знаете за пандишпанов блат.

След като изстине се сиропира с горещ сироп от:
1 чаша захар
1 и 1/2 чаша вода
50-100 гр (количество по желание) краве масло
1 течна есенция лимон

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft