6 Март 2012
991676
Шоколадов пудинг
Желе с мляко и сметана
Бананов сладкиш
Сладкиш с пандишпаново тесто
Плодова пита
Сладкиш с кисело мляко
Лесен сладкиш
Сладкиш с ябълки и карамел
Нов вид реване
Мус с кафе
Черен сладкиш
Плодова пита
Може да се прави през всички сезони, защото става с абсолютно всички плодове - череши,къпини, кайсии, праскови, сливи, ябълки, дюли, грозде
4 яйца - белтъците се бият на сняг с чаена чаша захар, а после се добавят без да се спира миксера един по един жълтъците, и после - на много ниски обороти - 1 чаена чаша брашно с 1 бакпулвер в нея.
Това е. Сместа се изсипва в намазана и набрашнена тавичка и отгоре се редят каквито плодове имате - стават и замразени. Плодовете се поръсват след подреждането с кристална захар - става много вкусна коричка като се изпекат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари