Понеделник-Каша от пиле
Понеделник-Печурки с ориз и наденица
Вторник.Сирене по овчарски
Вторник-Рибен гювеч
Сряда-Кюфтенца на фурна
Сряда-Друсан кебап
Четвъртък-Тиквички с кашкавал
Четвъртък-Чушки със сос
Петък-Винен кебап
Петък-Зелен фасул с масло
Понеделник-Каша от пиле
Продукти: 1 пиле около 1 кг , кромид лук 300 г (4-5 глави), краве масло 100 г (1/2 чаена чаша), брашно 150 г (3/4 чаена чаша), червен пипер 5 г (1 чаена лъжичка), сол на вкус.
Пилето се нарязва на парчета, посолява се и се сварява в малко вода. В мазнината се задушава ситно нарязаният лук, а след това се запържва до златисто оцветяване брашното. Прибавя се червения пипер и се налива по малко бульон от пилето, докато се получи рядка каша. След като заври кашата, се прибавя месото. Вари се още няколко минути, като често се разбърква, за да не загори.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари