12 Март 2012
292969
Мексиканската салата
Картофи с нахут и домати
Мароканска салата
Гуакамоле
Дип от авокадо
Постна салата
Чесново-орехова разядка
Салата с нахут
Салата с картофи и червени чушки
Арабска салата с кус кус
Постна салата
* 4 бр. картофи
* 4 глави кромид лук
* 4 скилидки чесън
* 4 бр. домати от консерва
* 1 ч.л. къри
* 1 ч.л. ким
* 1 ч.л. захар
* 4 с.л. олио
* сол
В подсолена вода се сваряват картофите - необелени. В тиган се слага нарязаният лук и се запържва до омекване, прибавя се малко сол. Маха се лукът и в същия тиган се запържват доматите със счукания чесън и се слага сол, захар и черен пипер. Отделно се запържват картофите, нарязани на кубчета, с малко ким и къри. В чинията се сервира първо лук, после картофи и накрая доматите.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари