24 Март 2013
160812
Постни картофи с грах
Зеле с картофи
Сарми от картофи и грах
Постен боб с алабаш и картофи
Постни картофи с чесън яхния
Постни картофи в кисел сос
Картофи, задушени със зеленчуци
Картофи с магданоз
Постна леща с картофи
Постни картофи с чесън яхния
Продукти за 4 порции: 1 кг картофи , 2 глави чесън, 2 домата /пресни или от консерва/, 4 с.л. олио, магданоз, чубрица, сол.
Нaчин на приготвяне: Обелваме картофите, нарязваме ги на филийки и ги задушаваме заедно с чесъна в олиото и 4-5 с.л. вода. Към омекналите картофи прибавяме обелените и настъргани домати, посоляваме и поръсваме със ситно нарязани чубрица и магданоз. Варим ястието на слаб огън, докато остане на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари