Постни чушки рецепти за Бъдни вечер

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Постни чушки с гъби и ориз
307802

Постни чушки с гъби и ориз

12 бр. широки чушки за пълнене
1 ч.ч. ориз
10-12 бр. гъби печурки
1 глава лук
5 с.л. олио
4-5 бр. домати
черен пипер
магданоз
сол

Чушките се почистват от семето и се посоляват отвътре. Лукът и гъбите се задушават с 3 с.л. олио и щипка сол. Добавя се оризът, след 3-4 минути сместа се залива с 1 ч.ч. гореща вода, посолява се и се оставя на тих огън, докато оризът попие течността. Прибавят се черен пипер и ситно нарязан магданоз. Чушките се напълват със сместа, нареждат се плътно една до друга и се заливат с настърганите домати и останалото олио. Посоляват се и се долива 1 ч.ч. гореща вода. Ястието се вари на тих огън или се пече в умерена фурна.

1 2 3 4
5
6 7 8
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft