20 Юни 2012
152612
Салата от червени боровинки и сметана
Зелена салата "Превъзходна"
Зеленчукова салата "Бодрост"
Пролетна салата
Салата от зелен фасул
Американска салата
Салата от млада царевица
Неаполитанска салата
Плодова салата
Салата с пиле
Пролетна салата
2 шепи спанак, по 1 връзка пресен лук и репички, 5-6 гъби от консерва, 100 г шунка, 1 лъжица доматено пюре, 3 лъжици лимонов сок, 4 лъжици олио, 4 сварени яйца, 1 кофичка сметана (отцедено кисело мляко), магданоз.
Нарежете на ситно лука и спанака, репичките - на кръгчета, гъбите - на тънки лисчета, шунката - на кубчета. Смесете ги и разбъркайте добре. Прибавете 2 яйца, нарязани на кубчета. Разбийте доматеното пюре с лимоновия сок и олиото, залейте салатата, разбъркайте я леко и я сложете в подходяща чиния. Разбийте леко сметаната и я изсипете върху салатата. Поръсете със ситно нарязан магданоз. Украсете с кръгчета яйца и репички.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари