20 Юни 2012
152584
Салата от червени боровинки и сметана
Зелена салата "Превъзходна"
Зеленчукова салата "Бодрост"
Пролетна салата
Салата от зелен фасул
Американска салата
Салата от млада царевица
Неаполитанска салата
Плодова салата
Салата с пиле
Американска салата
2 сварени царевици, 1 червена пиперка, варено месо от раци (бяла риба, калмари), парче овче сирене, няколко листа зелена салата, 4-5 лъжици олио, 2 лъжици оцет, 1 лъжица горчица, 1 главичка лук, 2 сварени жълтъка, сол и черен пипер на вкус, магданоз.
Покрийте елипсовидна чиния с листата от салатата. Нарежете на ситно месото и пиперката (оставете малко за гарниране), смесете ги и ги изсипете в средата върху салатата. Покрийте с оронените царевични зърна. Гарнирайте салатата с парченца сирене, стръкчета магданоз, парченца пиперка и месо. Смесете олиото, оцета, жълтъците, ситно нарязаните лук и магданоз, черния пипер и солта. Разбъркайте добре и залейте салатата. Поднесете веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари