20 Юни 2012
152612
Салата от червени боровинки и сметана
Зелена салата "Превъзходна"
Зеленчукова салата "Бодрост"
Пролетна салата
Салата от зелен фасул
Американска салата
Салата от млада царевица
Неаполитанска салата
Плодова салата
Салата с пиле
Зеленчукова салата "Бодрост"
500 г сварени картофи
1 к.ч. сварен зелен фасул
2 сварени яйца
1 връзка магданоз
2 сварени моркова
3 чушки
1 средна глава лук
10 маслини
За маринатата:
5 с.л. оцет
5 с.л. олио
1 ч.л. ситно настърган хрян
1 ч.ч. вода
щипка захар
сол на вкус
Картофите, единият морков, зеленият фасул и едното яйце се нарязват на едри кубчета. Половината от чушките, другият морков, магданозът и цялата глава лук се режат на по-дребни кубчета. Нарязаните зеленчуци се разбъркват добре и се заливат с маринатата.
Салатата се поставя в голяма чиния или в отделни купички.
Гарнира се с второто яйце, маслините и останалите зеленчуци.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари