20 Юни 2012
152584
Салата от червени боровинки и сметана
Зелена салата "Превъзходна"
Зеленчукова салата "Бодрост"
Пролетна салата
Салата от зелен фасул
Американска салата
Салата от млада царевица
Неаполитанска салата
Плодова салата
Салата с пиле
Салата от зелен фасул
300 г съвсем млад и крехък фасул, 2 домата, 1 стрък чесън, по малко копър и магданоз, 3 лъжици олио, 3 лъжици лимонов сок (оцет), 1 лъжичка горчица.
Изчистения зелен фасул нарежете напречно на две, а след това на половинки по дължина. Сварете го в малко подсолена вода и го отцедете. Докато е още топъл, залейте с 2 лъжици олио, а като изстине - с лимоновия сок, смесен с горчицата. Прибавете ситно нарязания чесън и копър и разбъркайте добре. Изсипете фасула в средата на чинията. Наоколо наредете доматите, нарязани на кръгчета. Посолете ги, полейте с 1 лъжица олио и поръсете със ситно нарязания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари