28 Януари 2012
504909
Пържени кюфтета
Плескавица
Мусака Експрес
Кюфтета с чушки
Мусака с картофи
Пълнени чушки
Руло Стефани
Шницели с плънка
Кюфтета с млечен сос
Кюфтата яхния
Сарми с лозови листа
Татарски кюфтета
Кюфтета по Цариградски
Пълнени чушки
Порции: 4
Необходими продукти:
250 г. кайма
1/2 ч.ч ориз
1 гл. лук
1 к.ч. доматен сос
1 малък морков
8 средни чушки
червен пипер
олио
чубрица
черен пипер
сол
магданоз
Начин на приготвяне:
Ситно нарязания лук и морков се задушават добавя се месото бърка се месото да стане на трошички, добавя се доматения сос, черния пипер, червения пипер, магданоза, чубрицата, ориза, солта и се бърка. Сваля се от огъня и се пълнят почистените от семките чушки. Всяка чушка набождаме с вилица в края и редим в тава. Заливаме с 2 ч.ч. вода. Печем около 40 мин. на тих огън.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари