28 Януари 2012
504828
Пържени кюфтета
Плескавица
Мусака Експрес
Кюфтета с чушки
Мусака с картофи
Пълнени чушки
Руло Стефани
Шницели с плънка
Кюфтета с млечен сос
Кюфтата яхния
Сарми с лозови листа
Татарски кюфтета
Кюфтета по Цариградски
Плескавица
Необходими продукти:
1кг. телешка кайма300гр. бекон300гр. кашкавал1 с.л. вегетачерен и лют пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета черен и лют пипер на вкус.2. Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2см. поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.3. Плескавицата се изпича на скара от двете страни.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари