28 Януари 2012
504869
Пържени кюфтета
Плескавица
Мусака Експрес
Кюфтета с чушки
Мусака с картофи
Пълнени чушки
Руло Стефани
Шницели с плънка
Кюфтета с млечен сос
Кюфтата яхния
Сарми с лозови листа
Татарски кюфтета
Кюфтета по Цариградски
Кюфтета с млечен сос
Порции: 6
Необходими продукти:
800 г. кайма
3 филийки бял хляб
4 яйца
1 гл. лук
2 ч.ч. кисело мляко
40 г масло
олио
черен пипер
100 г настърган кашкавал
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с накиснатия във вода и изстискан хляб, 1 яйце, настъргания лук, сол и малко магданоз. Оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се изпържват леко. Нареждат се в тава с разстояние по между им. Заливат се със смес от 3 разбити яйца, киселото мляко, малко олио, черен пипер, сол и кашкавал. Слагаме в затоплената фурната и печем на умерен огън 10-15 мин. като ги извадим слагаме маслото отгоре да се разтопи и наръсваме с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари