25 Юли 2013
201258
Имамбаялдъ в патладжан
Патладжани на фурна
Патладжани пане
Имамбаялдъ рецепта
Патладжани с домати
Пържени патладжани
Патладжани със сирене на фурна
Пълнени патладжани
Пържени патладжани
2 бр. патладжани
сол
брашно за овалване
мазнина за пържене
2-3 скилидки счукан чесън
2-3 с.л. оцет
Патладжаните се измиват, почистват и нарязват на кръгчета с дебелина около 3-4 мм. Осоляват се добре и се оставят за 30 минути да си пуснат горчивата кафява вода. После се изплакват от нея, овалват се в брашно и се изпържват в сгорещена мазнина от двете страни до златисто. Чесъна се смесва с оцета и 2-3 с.л. вода. Получения дресинг се полива на тънка струйка върху патладжаните.
Тиквички рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари