15 Май 2013
293552
Лесни пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета с гъби
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета със сметана
Пържени пилешки дробчета
500 г пилешки дробчета
2 глави лук
1 ч.ч. олио
1 ч.л. шарена сол
сол
черен пипер
магданоз по желание
Дробчетата се измиват, нарязват, посоляват и поръсват с черен пипер на вкус. Пържат се в сгорещено олио до готовност, като се разбъркват от време на време. После се изсипват в съд, отгоре се слага лукът, нарязан на полумесеци, добавя се шарената сол и се разбърква. Захлупва се с капак и се оставят за известно време за да поеме подправките. По желание се сервират поръсени с нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари