Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
70987

Рамстек със сметана

600-800 г говеждо или овнешко месо от външното филе
сол
черен пипер
брашно
мазнина за пърже­не
4 глави лук
4 бр. домати
40 г масло
4 бр. твърдо сварени яйца
магданоз
4 с.л. сметана

Месото се почиства от ципи и лой, оформя се на пържоли, които се начукват леко, посоляват се и се наръсват с черен пи­пер. Отлежават 30 минути и се пържат от двете страни в малко мазнина (силно загрята) така, че вътрешността да остане соч­на. Изваждат се в затоплени чинии. Лукът, нарязан на полумесеци, се наръсва със сол и брашно и се изпържва. Отцежда се от мазнината и се слага върху рамстеците. Доматите, нарязани на кубчета, се посоляват и се изпържват в кравето масло. Сла­гат се до лука. Яйцата се нарязват на кубчета, посоляват се и се наръсват с нарязан магданоз. Слагат се до доматите. Маз­нината от пърженето се прецежда, разбърква се с 1 ч.л. брашно, разрежда се с 1/2 ч.ч. вода и се кипва. След 2-3 минути сосът се отстранява от огъня и се застройва със сметаната и се изсипва отстрани до рамстеците.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft