28 Юни 2012
298413
Свинско с гъби в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
Зеленчуци в йенска тенджера
Пилешко със сметана и броколи в йенска тенджера
Свинско със сметана в йенска тенджера
Телешко в йенска тенджера
Свинско в йенска тенджера
Пилешки гърди в йенска тенджера
Парти бутчета в йенска тенджера
Риба в йенска тенджера
риба - хек филе около 500 гр.
картофи - 1 кг.
майонеза - 1 опаковка
Картофите се обелват и се нарязват на кръгчета. Разпределят се равномерно на дъното на йенска тенджера (с капак) и се посоляват. Отгоре се реди рибата, обилно намазана от двете страни с майонеза. Сипва се вода (да покрие само картофите).
Пече се на средна фурна около 50 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари