29 Март 2012
70974
Овчарски пай
Шоколадова франзела
Шоколадов кекс
Панирани картофени колелца
Бифтек
Английски хлебчета
Изненада с банани
Рамстек с червено вино
Гъби със зеленчуци
Йоркширски пудинг
Риба на фурна по Английски
Рамстек със сметана
Риба на фурна по Английски
2-3 бр. големи риби - налим, хек или друг вид
8-10 бр. картофи
2 бр. жълтъци
60 г масло
4-5 с.л. сметана
1 с.л. брашно
100 г кашкавал
сол
черен пипер
Рибата се почиства от кожата и костите, поставя се в кипяща подсолена вода и се оставя да ври около 10 минути. След това се изцежда от бульона и се слага в средата на намазана с масло тава. Около рибата се нареждат нарязани на кубчета картофи. Разбиват се жълтъците със сметаната, останалото масло, брашното, настъргания кашкавал, разрежда се с прецедения рибен бульон и се подправя с черен пипер и сол на вкус. С така приготвения сос се поливат рибата и картофите. Пече се 15-20 минути в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари