Рецепти за леки салати

вход през zajenata.bg
152591

Салата от зелен фасул

300 г съвсем млад и крехък фасул, 2 домата, 1 стрък чесън, по малко копър и магданоз, 3 лъжици олио, 3 лъжици лимонов сок (оцет), 1 лъжичка горчица.

Изчистения зелен фасул нарежете напречно на две, а след това на половинки по дължина. Сварете го в малко подсолена вода и го отцедете. Докато е още топъл, залейте с 2 лъжици олио, а като изстине - с лимоновия сок, смесен с горчицата. Прибавете ситно нарязания чесън и копър и разбъркайте добре. Изсипете фасула в средата на чинията. Наоколо наредете доматите, нарязани на кръгчета. Посолете ги, полейте с 1 лъжица олио и поръсете със ситно нарязания магданоз.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft