18 Април 2012
165975
Салата от печени чушки и сирене Фета
Салата с домати, авокадо и сушен риган
Салата с домати и тофу
Пица с кренвирши ОБЯД
Кюфтета от картофи, царевица и риба тон ОБЯД
Пилешко с броколи и пармезан ОБЯД
Пиле с къри ВЕЧЕРЯ
Винени филенца ВЕЧЕРЯ
Печен хек с портокалов сок ВЕЧЕРЯ
Салата с домати и тофу
1 домат
80 г тофу
1 червена чушка
2 стръка магданоз
1 с.л. зехтин
1 с.л. кедрови ядки
сол
Доматът (1 бр) се измива и нарязва на колелца, които се подреждат в порционна чиния. Сиренето тофу (80 г) се поставя в блендер заедно с измития магданоз (2 стръка) и почистената от дръжката и семките червена чушка (1 бр). Пасират се на най-ниската степен, за да не станат на каша, а само да се раздробят. Доматите се посоляват и се поливат с малко зехтин (1 с.л.). Върху тях се разпределя плънката от тофу. Салатата се поръсва с кедрови ядки (1 с.л.) и се поднася.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари