18 Април 2012
165973
Салата от печени чушки и сирене Фета
Салата с домати, авокадо и сушен риган
Салата с домати и тофу
Пица с кренвирши ОБЯД
Кюфтета от картофи, царевица и риба тон ОБЯД
Пилешко с броколи и пармезан ОБЯД
Пиле с къри ВЕЧЕРЯ
Винени филенца ВЕЧЕРЯ
Печен хек с портокалов сок ВЕЧЕРЯ
Кюфтета от картофи, царевица и риба тон ОБЯД
1/2 кг картофено пюре
1 яйце
100 г риба тон
1 глава лук
150 г царевица
сол
черен пипер
1/2 връзка магданоз
1 яйце
2 с.л. брашно
олио
Лукът (1 глава) се нарязва на ситно и се смачква със сол. Смесва се с намачканата риба тон (100 г), ситно нарязания магданоз (1/2 връзка), сладката царевица от консерва (150 г). Прибавят се солта и пиперът. Добавят се и картофеното пюре (1/2 кг) и яйцето и от сместа се прави кайма. Ако тя стане прекалено мека, може да й се добавят 1-2 с. л. галета и пак да се омеси. От каймата се оформят кюфтета, които се топят първо в разбито яйце, след това в брашно и пак в яйце. Кюфтетата се изпържват в горещо олио. Поднасят се топли със салата по избор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари