18 Април 2012
165948
Салата от печени чушки и сирене Фета
Салата с домати, авокадо и сушен риган
Салата с домати и тофу
Пица с кренвирши ОБЯД
Кюфтета от картофи, царевица и риба тон ОБЯД
Пилешко с броколи и пармезан ОБЯД
Пиле с къри ВЕЧЕРЯ
Винени филенца ВЕЧЕРЯ
Печен хек с портокалов сок ВЕЧЕРЯ
Пица с кренвирши ОБЯД
150 г брашно
1 яйце
100 мл. мляко
10 г мая
За плънката:
100 мл. доматено пюре
2 кренвирша
100 г моцарела
1 с.л. зехтин
2 стръка босилек
риган
Млякото (100 мл.) леко се загрява и към него се добавя маята (10 г).
От брашното (150 г) и яйцето (1 бр) се омесва тесто. След около 5 минути се добавя млякото с маята и се меси в продължение на 5-10 минути. Оставя се на топло да втаса (около половин час).
Разстила се върху кръгла тава, предврително намазана с малко зехтин. Върху тестото се слага доматеното пюре (100 мл.), настъргана моцарела (100 г), нарязан на ситно босилек (2 стръка) и кренвиршите (2 бр). Поръсва се със сол и риган. Пече се около 20 минути на 200 градуса на долна фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари