18 Април 2012
165948
Салата от печени чушки и сирене Фета
Салата с домати, авокадо и сушен риган
Салата с домати и тофу
Пица с кренвирши ОБЯД
Кюфтета от картофи, царевица и риба тон ОБЯД
Пилешко с броколи и пармезан ОБЯД
Пиле с къри ВЕЧЕРЯ
Винени филенца ВЕЧЕРЯ
Печен хек с портокалов сок ВЕЧЕРЯ
Пилешко с броколи и пармезан ОБЯД
1/2 кг пилешко месо
600 г броколи
сол
черен пипер
100 г пармезан
1 с.л. зехтин
Рецепта за Пилешко с броколи и пармезан:
Месото (1/2 кг) се нарязва на сердни по големина парчета, броколите (600 г) се разделят на розички. Зехтинът (1 с.л.) се загрява в тенджера и в него се задушават под капак месото и броколите. Посоляват се и се подправят с черен пипер. Ястието се поднася топло, поръсено с лентички пармезан (100 г).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари